Jít na obsah

Kto sme a čo robíme?

Prihovárame sa vám ako webový portál, ktorý prezentuje výrobky zo skla. V našej širokej ponuke si určite vyberiete z množstva produktov na dotvorenie a skrášlenie bývania, pracovných či iných priestorov.

váza

Všade samé sklo!
V prípade, že ste vyznávačmi elegancie, máte zmysel pre krásu a detail, tak ste tí praví zákazníci nášho e-shopu! U nás nájdete zaručene len originálne a moderné výrobky do kúpeľne, kuchyne alebo ostatných častí interiéru, ale aj produkty pre vonkajšie použitie. Ponúkame zábradlia, sprchovacie kúty, sklenené dvere a steny, prístrešky a mnoho ďalších nádherných realizácií pre okrasu, ale aj úžitok v domácnosti. Splníme aj vaše želania, ak chcete na niektorom z výrobkov zanechať svoju „stopu“ v podobe originálneho motívu, ktorý si navrhnete sami a my ho na sklo prenesieme. Týmto spôsobom môžu vzniknúť napríklad nezvyčajné dizajnové dvere. Prečo trocháriť na klasickom priehľadnom skle, vzor vytvoríme na matnom, lesklom alebo mliečnom, tak popustite uzdu fantázii a doprajte si výnimočnosť, ktorú vám budú priatelia a hostia určite ticho závidieť!

architektura

Údržba je polovicou skvelého výsledku
Každý produkt zo skla si však vyžaduje ošetrovanie a udržiavanie, aby bolo stále očarujúco krásne a priťahovalo pohľady. Netreba to preháňať s denným čistením, ale je pravda, že pravidelnou údržbou si udržia dlho svoj pôvodný pôvab, neprejaví sa na nich vek a nezáujem domácich tým, že zapadne prachom. Zašpinené odtlačkami prstov, zasypané omrvinkami a zájdeným povrchom vás nebude reprezentovať na úrovni a pre návštevu tým vyšlete aj istý signál o samom sebe. Ošetrovanie nie je žiadna veda, ak s tým nemáte skúsenosti, stačí navštíviť stránky na internete, kde sa venujú tejto téme, poradia ako a akými prostriedkami sa vám podarí úspešne udržiavať sklenené materiály v dobrej kondícii a skvelom vzhľade dlhý čas. Podľa druhu skla a typu výrobku si nájdete aj podrobný postup, ako im zachovať práve ten fantastický dizajn, ktorý vás pri jeho zadovážení do domácnosti tak očaril.